La Cala celebra un multitudinari Carnestoltes

Comparteix

Les catrines mexicanes, un drac xinès o les pin-up entre les disfresses premiades pel jurat.

Les catrines han estat la disfressa de moda aquest Carnestoltes. La calavera amb la qual els mexicans representen la mort ha estat una de les més escollides pels caleros, i fins i tot s’ha emportat un dels premis. Un gegant drac xinès o un grup de pin-up amb les seves motocicletes també han rebut la màxima puntuació del jurat.

L’Ametlla de Mar s’ha disfressat, aquest passat cap de setmana, per gaudir d’una de les festes amb més disbauxa de l’any. Els concursos, organitzats per la regidoria de Festes, han comptat amb molta participació. Les disfresses sènior desfilaven dissabte a la nit, des de l’Ajuntament fins al Poliesportiu, on van ser rebudes per un nombrós públic.

El premi gran de la nit, el de carrossa, se’l va emportar el drac oriental ‘Xino-xano’, valorat amb 350 euros i una gratificació de 60 euros per la confessió de la carrossa. La comparsa Oco, oco, que venim’ amb el més pur estil pin-up es va portar 200 euros. I les catrines de Mejico, lindoyquerido el premi de grup, amb 150 euros.

També assenyalar els premis per la parella de Meninasbrasileñas, que traslladava als carnavals de Rio, amb 100 euros. I la categoria individual, amb 60 euros de premi, per ‘Anem a la fira’. La nit al pavelló poliesportiu va seguir amb una festa ‘De petardeo‘ amb música per a tots els públics.

Diumenge la cita va ser per als més petits, amb la rua i concurs infantil. ‘La Guàrdia Reial’ va endur-se el premi de comparsa, valorat en 100 euros. LosKalaparapents el de grup amb 70 euros, ‘Del másallá el de parella o trio amb 50 euros, i Ladybug l’individual amb 30 euros. La festa va seguir amb una xocolatada per tots els assistents.

A banda de les rues i concursos, dissabte a la tarda va fer presència el Rei Carnestoltes i la Serafina que van fer ballar a tothom a la plaça Nova, envoltats de molt confeti. I dijous i divendres, els centres educatius van fer les respectives rues escolars. A més, durant tota la setmana passada, van seguir les ordres del Rei.

Escolta el balanç de la tècnica de la regidoria de Festes, Francina Gamundi:

Comparteix