El Dia Mundial de la Ràdio es viurà a La Cala Ràdio

Comparteix

El ‘Sempre amb tu’, l’‘Esport al nostre poble’ i l’‘Amb accent obert’ oferiran continguts especials per potenciar la ràdio local.

La Cala Ràdio celebra aquest dimarts el Dia Mundial de la Ràdio. La programació s’omplirà de continguts on les dones i l’esport femení seran protagonistes. Un dia on també es parlarà del passat, el present i el futur de la ràdio, i en especial de la ràdio local. Els programes, en rigorós directe, començaran a partir de les 9 h del matí.

El ‘Sempre amb tu’ reviurà moments de la història de La Cala Ràdio amb una tertúlia on participaran antigues treballadores, col·laboradores i també periodistes caleres que treballen en altres mitjans de comunicació. La taula rodona servirà per analitzar els canvis, des del 1984 quan va començar a emetre l’emissora fins avui dia, i també analitzar el futur de la ràdio.

‘L’Esport al nostre poble’ se centrarà a promocionar l’esport escolar femení. Per això, diferents joves caleres participaran en una tertúlia per explicar les seves motivacions. I ‘Amb accent obert’ parlarà dels inicis de la ràdio comercial amb una locutora calera que va formar part de la plantilla de Ràdio Tortosa. Mayte Puell és la regidora de Mitjans Informatius:

La programació especial es complementarà amb la història d’aquest dia al ‘Tot a punt’ i els serveis informatius que recolliran els testimonis de tota la jornada. D’altra banda, el programa ‘La tarda’ de La Xarxa surt de l’estudi i s’emetrà des del Mercat Central de Tarragona en col·laboració amb Ràdio Ciutat. Tot ho podreu seguir al 107.3 FM i a lacalartv.cat.

Comparteix