De la Serna diu que s’estan ultimant el detalls per desviar els camions de l’N-340 però evita posar data

Comparteix

Els transportistes de Tarragona rebutgen el model de bonificacions i es plantegen tornar a les mobilitzacions.

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha assegurat que el govern espanyol està treballant intensament per fer efectiu el desviament obligatori de camions del tram ebrenc de l’N-340 a l’AP-7 però ha evitat posar-hi data. De fet, ha dit que la data de l’1 de gener amb què s’ha treballat fins ara era estimada i orientativa, i nega que s’anunciés oficialment.

De la Serna ha afegit que l’acord formal amb la concessionària ja està fet en quant a contingut i que amb la Generalitat s’estan establint les condicions en quant a regulació del trànsit. Un altre dels factors que han endarrerit la posada en marxa és la tramitació interna al govern espanyol per disposar dels 12 milions d’euros necessaris per bonificar els desplaçaments.

Unes bonificacions que rebutgen frontalment des de la Federació Empresarial d’Auto-Transport de la demarcació de Tarragona. Els transportistes, que volen tornar a les mobilitzacions per demanar inversions a les carreteres del territori, diuen sentir-se criminalitzats. Josep Lluís Aymat és el secretari general de la patronal del transport.

Comparteix