Jordi Gaseni és des d’aquest dimecres el president en funcions de l’AMI

Comparteix

L’alcalde relleva Neus Lloveras que deixa el càrrec perquè tanca la seva vida política. Al març hi haurà assemblea per decidir el nou president.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, assumeix la presidència en funcions de l’AMI. El fins ara vicepresident primer agafa el relleu de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, que ha renunciat aquest dimecres al seu càrrec. Gaseni serà president fins la pròxima assemblea de l’Associació de Municipis per la Independència.

Lloveras ha anunciat, aquest dimecres al migdia, que es retira perquè l’AMI mereix una presidència que pugui estar al 100% al càrrec, i opina que ella no ho pot estar perquè ja està finalitzant la seva carrera política. Així, la ja expresidenta de l’entitat considera que algú amb plena activitat política ha de presidir l’organització.

L’AMI es reunirà a mitjans de març per decidir qui ocupa la presidència que, ara de manera provisional, passa en mans de l’alcalde de l’Ametlla de Mar. Gaseni, que ha agraït la feina feta amb Lloveras, assegura que des de l’entitat continuaran treballant amb força per ser un actor en les decisions transcendentals de país.

Comparteix