S’acaba la Festa Major de la Candelera 2018

Comparteix

De l’1 al 5 de febrer, l’Ametlla de Mar ha celebrat unes festes que, tot i el temps, han estat molt participatives.

S’acaben les Festes de la Candelera. La pluja dels últims dies no ha deslluït la participació en els actes, però si que va obligar a buscar alternatives dels actes programats a l’aire lliure. Destaca el concert de dissabte, amb Txarango com a cap de cartell, i la Solemne Processó com els més concorreguts.

De l’1 al 5 de febrer, l’Ametlla de Mar ha viscut la seva Festa Major en honor a la Mare de Déu de la Candelera. Uns dies on els actes més religiosos es combinen amb la part festiva i cultural. Tot i el temps amb vent, fred i pluja, les caleres i caleros no s’han quedat a casa i han sortit a gaudir de les Festes. El regidor de Festes, Vicenç Llaó, comenta que s’han pogut realitzar a l’envelat.

El pregó, amb la imposició de bandes i insígnies i el discurs d’Isabel Betoret, l’Ofrena Floral, els actes de l’agermanament o la degustació de tonyina també han estat algunes de les activitats amb més assistència. El Castell de Focs d’Artifici marcava, aquest dilluns a la nit, el punt final a cinc dies festius. La Pubilla Major, Anna Margalef, explica trista que no voldria que acabés la Candelera.

Tots els actes de la Festa Major es poden tornar a reviure gràcies als reportatges de La Cala RTV, que podeu veure a lacalartv.cat, al canal de YouTube o per les televisions locals.

Comparteix