‘1món.cat’ visita dissabte l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aprofitant les Festes de la Candelera, el programa de La Xarxa donarà a conèixer les tradicions culturals i festives de la població.

El programa ‘1món.cat’ de La Xarxa aterra aquest dissabte a les Festes de la Candelera de l’Ametlla de Mar. Durant dues hores, de 16 a 18 h, passejarà per l’entorn natural de cales i platges de La Cala, parlarà amb els protagonistes de la tradicional processó i el músic calero Miquel del Roig interpretarà garrotins en directe.

Les presentadores, Laura Alcalde i Sílvia Alarcón, conversaran amb l’alcalde Jordi Gaseni per parlar de l’agermanament amb la població de Palamós. També entrevistaran el cantant de música tradicional Pep Gimeno ‘Botifarra’ que actua amb la Banda de la Cala el mateix dissabte a la tarda.

La feina a la mar la viuran amb el testimoni de dues generacions de pescadors caleros i tastaran els dolços típics del municipi, els pastissets i els ‘corassons’, que prepararan en directe amb l’ajuda de la presidenta de les Dones Endavant, Cinta Garcia, i la cuinera Gessamí Caramés. Laura Alcalde és la presentadora d’’1món.cat’ de La Xarxa.

Durant el programa també connectaran en directe amb la 167a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal 21 Ebre. Es podrà veure, a partir de les 16 h de la tarda, per la teva televisió local, al canal 159 de Movistar+ o per www.laxarxa.cat.

Comparteix