Relleu al capdavant de la direcció de la comissaria dels Mossos

Comparteix

Carme Domènech és la nova sotsinspectora de la Policia de la Generalitat a l’Ametlla de Mar. Aquest dimecres s’ha reunit amb l’alcalde i el regidor de Governació.

Carme Domènech és la nova sotsinspectora dels Mossos a l’Ametlla de Mar. La policia de la Generalitat renova el seu màxim càrrec a la comissaria de districte. Dimecres passat va prendre possessió del càrrec, i aquest s’ha reunit amb l’alcalde i el regidor de Governació per establir els primers contactes.

Domènech arriba a la població després d’estar més de 7 anys com a cap de l’Àrea Bàsica Policial del Montsià. Abans havia estat cap de la comissaria de Gandesa durant 3 anys. La nova sotsinspectora ha explicat que els objectius per l’àrea que comprèn la base de l’Ametlla de Mar segueix estant en la seguretat ciutadana i la cobertura de la zona rural.

La nova cap i el sortint s’han reunit aquest dimecres al matí amb l’alcalde, Jordi Gaseni, i el regidor de Governació, Joan Manel Tello, per comentar les actuacions policials més immediates. Tello explica que s’han proposat algunes iniciatives que detallaran després de la Festa Major, que ja està coordinada entre Policia Local i Mossos.

Recordem que la comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra dona cobertura a l’Ametlla de Mar, però també al Perelló, l’Ampolla i Camarles. En total, el seu radi d’acció del nord de la comarca del Baix Ebre, cobreix més de 16.000 habitants que s’incrementen en la temporada turística.

Comparteix