Nautilus treu la seva primera cançó d’estudi: ‘Highway to hell’

Comparteix

El grup de rock calero versiona el mític tema de la banda AC/DC. Dissabte a la nit actuarà a l’envelat de Festa Major després de Txarango.

Nautilus publica el seu primer tema d’estudi: ‘Highway to hell’. Tres anys després de la seva creació, el grup de versions de rock ha decidit enregistrar diversos temes musicals del seu repertori per donar-se a conèixer. D’entrada han presentat el mític tema de la banda AC/DC, però aviat sumaran nous temes.

La música del grup ha sonat majoritàriament en escenaris de les Terres de l’Ebre, però ha arribat als Pirineus i, fins i tot, l’Àrea Metropolitana. Per obrir portes a nous municipis, Nautilus està acabant la producció de tres versions de temes mítics del rock i el pop. Roser Peña i Céline Borràs són les vocalistes del grup.

El pròxim concert de Nautilus serà aquest dissabte, després de Txarango a l’envelat de Festa Major. Amb les entrades pràcticament exhaurides, 2.400 persones gaudiran del seu estil característic. El grup actuarà incorporant instruments de vent metall, menys habituals en música rock, i d’aquesta manera creix fins als 9 components.

Escolta la cançó ‘Highway to hell’ d’AC/DC versionada per Nautilus:

Comparteix