S’aprova el protocol d’agermanament amb Palamós

Comparteix

Dissabte vinent es rubricarà l’acord amb la signatura dels dos alcaldes, Lluís Puig i Jordi Gaseni.

La Cala i Palamós ja estan agermanades. El ple va aprovar, aquest dilluns al vespre, el protocol que se seguirà a partir d’ara per definir projectes culturals i portar-los a terme. Una aprovació que ja va dur a terme l’any Palamós i que estava pendent a l’Ametlla de Mar.

Després del vistiplau del ple, la rúbrica de l’acord se signarà aquest pròxim dissabte, en el marc de la Festa Major de la Candelera, amb la visita de l’alcalde palamosí i una representació del respectiu consistori empordanès.

L’acte de la signatura oficial comptarà amb la presència d’ambdós alcaldes, Lluís Puig i Jordi Gaseni. L’agermanament se celebrarà amb una actuació dels Gegants de La Cala i Palamós, i un concert de Miquel del Roig, a partir de les 12 h a la plaça Catalunya.

Comparteix