El ple aprova modificacions al POUM sobre el polígon industrial

Comparteix

S’incrementa fins als 15 metres d’altura de les naus. El consistori acorda que la nova jutgessa de pau sigui Palma Abas.

El ple segueix donant llum verda al nou planejament urbanístic. Aquest dilluns al vespre, es va acordar una modificació del pla urbanístic per incrementar les alçades de les naus del polígon industrial. El consistori també va fer l’elecció de la nova jutgessa de pau que serà Palma Abas.

Hores abans que el Suprem tombés el POUM, la CUTE donava el vistiplau a augmentar de 12 a 15 metres l’altura de les naus del polígon Les Creuetes, per facilitar que les empreses existents o les de nova instal·lació tinguessin més alçada per les seves edificacions. El ple va tornar a portar a aprovar aquesta modificació, que ara haurà de ratificar Urbanisme.

Durant la sessió plenària també es va escollir la nova jutgessa de pau que serà Palma Abas. Després de quatre anys de mandat, calia renovar les places de titular i substitut del jutjat. De les vuit candidatures presentades a la convocatòria, la d’Abas és la que va rebre un suport majoritari, amb 8 vots a favor i 5 abstencions. La jutgessa suplent serà Rosanna Samarra.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar i portaveu d’ERC:

Antonio Espuny és el primer tinent d’alcalde, i portaveu de Compromís per la Cala:

Joan Pere Gómez és el portaveu del PDeCAT:

Joan Font és el portaveu de Plataforma Calera:

El ple també va aprovar el pla d’autoprotecció de l’envelat –amb el suport d’ERC, Compromís per la Cala i Plataforma Calera, i l’abstenció del PDeCAT–, els convenis amb el Consell Comarcal per al transport escolar postobligatori i el Banc d’Ajudes Tècniques, i donar per finalitzat el contracte del bar del parc del Bon Repòs per la renúncia dels llogaters.

Comparteix