Comença la Festa Major de la Candelera 2018 amb els actes preludi

Comparteix

Els primers actes s’iniciaran aquest divendres amb esport i teatre, i continuaran al llarg del cap de setmana amb altres propostes festives.

L’olor de Candelera ja es respira pels carrers de l’Ametlla de Mar. La Festa Major comença aquest divendres, amb els primers actes preludi, però serà a partir del dia 1 i fins al 5 de febrer quan tindran lloc la majoria de propostes festives per a tots els públics i per a totes les edats. La cultura i l’esport prenen el protagonisme aquest cap de setmana.

L’Olímpiada d’Atletisme de la Candelera donarà tret de sortida als actes preludi de la Festa Major. L’esdeveniment esportiu es durà a terme aquest divendres a les 17 h de la tarda i al Poliesportiu Municipal. Aquesta nit, a les 22.30 h, el Grup Escènic aixecarà el teló de la sala SCER amb l’estrena de la comèdia anglesa ‘Un esperit burleta’. L’obra també es podrà veure el dissabte a la mateixa hora.

Dissabte a la nit, a les 24 h, els més animats podran accedir a l’envelat per gaudir d’una nit de música amb la ‘Festa Show: que nos quiten lo bailao XXL’. Per diumenge a les 11 h, tindràn lloc els vermuts de la CalaCultura dedicats als guanyadors del XXV Premi de Narrativa Vila i del VIII Premi Nit de Poesia al Carrer. La presentació dels premis es realitzarà al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Més tard, a les 12.15 h, la Banda de la Cala posarà la música de Festa Major amb un repertori per ballar a l’envelat. I a la tarda, a partir de les 17 h, el Poliesportiu Municipal acollirà el tradicional Festival Esportiu de Candelera, en el qual els esportistes caleros exhibiran les seves habilitats en gimnàstica rítmica, el twirling, el Kenpo, el Taekwondo i la zumba. Vicenç Llaó és el regidor de Festes.

Comparteix