Els usuaris del punt de càrrega de vehicles elèctrics aproven l’ubicació

Comparteix

L’Ajuntament està treballant en els preus públics pel seu ús i espera instal·lar-ne de nous al nucli.

Els primers usuaris del punt de recàrrega de vehicles elèctrics es mostren satisfets per la seva instal·lació i per la ubicació, just dalt de l’aparcament Escoles Velles, al carrer Sant Joan. L’estació, que permet la càrrega de dos cotxes simultanis, és la primera de les que l’Ajuntament vol col·locar per municipi.

Des de la posada en funcionament, ara fa un parell de mesos, són diversos els conductors que s’han apropat per endollar el seu vehicle i comprovar l’eficàcia de l’estació. De moment segueix sent gratuït, però aviat s’establirà un preu públic per al seu ús. Un dels primers a utilitzar el punt de recàrrega és Dani Méndez.

Davant l’increment de vehicles elèctrics, la regidoria de Medi Ambient pretén acollir-se a noves línies d’ajuts que permetin la instal·lació de nous punts de recàrrega a altres indrets de la població. De fet, aquest ja era un dels objectius inicials del consistori. La regidora Maria Marsal explica que el més immediat seria a la Rambleta.

Comparteix