Diumenge es presentaran els llibres guanyadors dels Premis Literaris

Comparteix

El CIP acollirà la presentació de ‘Professional’ i ‘Explicar les punxes’, publicats per Pagès Editors.

Els treballs guanyadors dels Premis Literaris de l’any passat es presentaran aquest diumenge. Lluís Hernàndez en narrativa amb ‘Professional’ i Sandra Blanch en poesia amb ‘Explicant les punxes’ comentaran els detalls de les seves obres, que han estat publicades a dues col·leccions de prestigi de l’editorial Pagès Editors.

‘Professional’ explica la vida d’un sicari però sense entrar en l’autèntic gènere negre, i ‘Explicar les punxes’ recull un viatge emocional des del perdó fins a la superació. Ambdós premiats estaran presents en la presentació oficial dels treballs del 25è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i del 8è Premi Nit de Poesia al carrer de CalaCultura.

Una presentació que, des del canvi d’editorial ara fa dos anys, s’ha traslladat com un dels actes preludi de Candelera. El coordinador dels Premis Literaris, Joan Callau, explica que les obres han guanyat prestigi amb la publicació amb Pagès Editors i que obre portes al mercat literari català.

L’acte tindrà lloc a les 11 h del matí, al Centre d’Interpretació de la Pesca, dins el cicle de Vermuts CalaCultura. Entre tots els assistents a la presentació se sortejaran tres lots dels llibres premiats.

Comparteix