S’instal·len aparells per allunyar els estornells del nucli urbà

Comparteix

La regidoria de Medi Ambient treballa per reduir els excrements d’aquests ocells a la via pública.

La regidoria de Medi Ambient vol intentar mitigar els efectes els estornells, que habiten en els pins i generen abundants excrements, amb la instal·lació d’uns aparells que emeten sons que espanten aquests ocells. Els primers equips s’han posat als pinars del parc del Bon Repòs, de la zona educativa i a la part superior del carrer Jacint Verdaguer.

L’objectiu és que els estornells es desplacin de l’arbrat del nucli urbà cap a zones rústiques, per evitar continuïn generant problemes amb els seus excrements. Perquè pugui ser eficaç el sistema, els sons s’emeten sobre les 18 h quan els ocells s’apropen per dormir. La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, confia en què funcioni i se solucioni un problema històric.

Comparteix