La Banda de la Cala oferirà dos concerts aquesta Candelera

Comparteix

El pròxim diumenge serà amb música per ballar i el dia 3 de febrer amb Pep Gimeno ‘Botifarra’.

La Banda de la Cala portarà la música de banda a la Festa Major amb dos concerts. Aquest diumenge repetirà l’experiència de l’any passat, amb un repertori per ballar a l’envelat. I el 3 de febrer compartirà escenari amb Pep Gimeno ‘Botifarra’ i el seu espectacle ‘Botifarra a banda’ al Poliesportiu.

El vals, la cúmbia o el txa-txa-txa sonaran diumenge al recinte de les festes, a partir de les 12.15 h, en un format que ja va sorprendre al públic la passada Candelera. Des de la banda calera volen que sigui un concert diferent al registre habitual, on la gent pugui passar-s’ho bé ballant i compartint un vermut.

L’altre concert serà el que compartirà la Banda de la Cala i la Banda Clau de Vent, de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb el conegut Pep Gimeno i la seva rondalla. El dissabte de festes, a les 17.30 h i al pavelló poliesportiu, oferiran un repertori de cançó tradicional. El director de la Banda, Emilio Cabello, explica en què consisteix un concert de ‘Botifarra a banda’.

Comparteix