Dilluns es posen a la venda els abonaments de Candelera per 20 euros

Comparteix

A la sala d’actes de l’Ajuntament es també es vendran entrades pel concert de Txarango i altres tiquets.

L’Ajuntament posarà a la venda, el pròxim dilluns, els abonaments de la Candelera 2018. La regidoria de Festes ha decidit mantenir el preu de l’any passat de 20 euros. A partir de dilluns vinent i fins al divendres 26 de gener, l’Ajuntament posarà a la disposició dels ciutadans els abonaments i la resta d’entrades i tiquets de la Festa Major d’enguany.

L’abonament serà vàlid per les nits de l’1, 2 i 4 de febrer, exceptuant el dissabte 3. Els menors de 16 anys podran entrar sense abonament, sempre que vagin acompanyats d’un major d’edat, a excepció del dia del concert del dissabte que caldrà comprar entrada i també hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Durant la setmana també es podran comprar els tiquets pel dinar dels jubilats per un valor de 12 euros els residents i 20 euros els no residents. L’horari de venda, tant dels tiquets com dels abonaments serà de les 10 h fins a les 13 h a la sala d’actes de l’Ajuntament.

La nit del dissabte 3 de febrer comptarà amb l’actuació de Txarango i posteriorment del grup local Nautilus i DJs locals. Les entrades anticipades ja estan a la venda per 10 euros i es poden adquirir a través de la compra online a la web de l’Ajuntament o presencialment a l’oficina de la regidoria de Festes, de 10 a 14 h. A taquilla, el preu serà de 12 euros.

A taquilla també es podran adquirir les entrades pel ball dels dies 1,2, i 4 de febrer per un valor de 15 euros cada nit. Recordar però que, a partir de les 4 h quan comença la discoteca mòbil, el preu de l’entrada disminueix a 5 euros.

Comparteix