La Cala renova el seu compromís amb l’Estació Nàutica

Comparteix

La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, participa en l’acte de signatura de l’acord per enguany a FITUR.

L’Estació Nàutica Costa Daurada i els set municipis que l’integren han renovat el seu compromís anual, aquest dimecres, aprofitant que a Madrid se celebra FITUR. L’acte de signatura va realitzar-se a l’estand de Catalunya, amb la participació de diversos alcaldes i regidors, entre ells la regidora de Medi Ambient calera, Maria Marsal.

El conveni per aquest 2018 reforçarà línies de promoció específiques que permetin desestacionalitzar la temporada. En aquest sentit, activitats com el submarinisme o la pesca esportiva tenen un gran potencial per atraure visitants i durant els pròxims mesos l’Estació Nàutica treballarà en aquest producte.

L’Estació Nàutica Costa Daurada està formada pels set municipis que es troben situats al Golf de Sant Jordi: Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre. Una gran àrea de 90 quilòmetres de serveis turístics relacionats amb la mar, que ha esdevingut el domini nàutic més gran de Catalunya.

Comparteix