Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Àlvaro Gaseni, coordinador del SUM

gen. 18 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/01/20180118-Lentrevista-Alvaro-Gaseni-Memoria-SUM.mp3

El Servei d’Urgències Municipal ha presentat la memòria de l’activitat d’urgències, emergències i atencions del 2017. Comentem les estadístiques amb el coordinador del SUM, Àlvaro Gaseni.

Navegació d'entrades

La Cala renova el seu compromís amb l’Estació Nàutica
Batega: els superaliments

Releated Posts

El Pla de Prevenció d’Incendis amb Xavier de la Fuente

La crema de restes agrícoles amb Xavier Solé

La situació actual de l’arrossegament amb Antoni Abad

Notícies

  • ERC considera la venda de la residència com l’error…

    Els republicans estan examinant la possibilitat de presentar un recurs de reposició…

  • Comença el tractament de la processionària a la…

  • El Montblanc, una bona pedra de toc per…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies