Neix el primer Club de Lectura de la població

Comparteix

Impulsat pel col·lectiu CalaCultura, es trobarà cada dos o tres mesos per comentar diverses propostes literàries.

Els lectors caleros podran compartir la seva passió per la lectura a partir d’aquest mes de gener. Amb l’objectiu d’incentivar la lectura i crear una comunitat de lectors, on es pugui comentar i recomanar llibres, el col·lectiu CalaCultura ha impulsat el primer Club de Lectura de l’Ametlla de Mar.

El Club, conduït per l’experta en literatura Juani Marín, es reunirà cada dos o tres mesos, en sessions d’una hora de durada aproximadament. La primera trobada, que tindrà lloc el pròxim dissabte 20 de gener, a les 18 h i al Centre d’Interpretació de la Pesca, consistirà en la presentació del club i en l’entrega en préstec dels exemplars del primer llibre a treballar.

La participació en el Club és totalment gratuïta i no es requereix ser membre del col·lectiu per participar-hi. Els interessats en formar part, hauran de posar-se en contacte amb el col·lectiu. La coordinadora del Club, Juani Marín, explica que es realitzarà un grup de Whatsapp per mantenir el contacte amb els membres.

La primera proposta literària serà el llibre de Jon López de Vinaspre ‘L’increïble home bala i altres relats filosòfics’, un recull de contes que transporta al lector a universos imaginaris, amb una aparent quotidianitat que mostra qualsevol racó del món i de la vida. Amb aquest llibre, s’iniciarà el primer intercanvi d’opinions entre els lectors del club que es durà a terme el dissabte 3 de març, també a les 18 h i al CIP.

El préstec dels exemplars dels llibres que es treballaran seran proporcionats per la Biblioteca Municipal. Llibres de diferents temàtiques i estils, i és que el club abordarà la literatura d’una manera àmplia i estarà totalment obert a les propostes literàries dels membres del Club.

Comparteix