La Cala reclama la llibertat dels Jordis

Comparteix

Tres mesos després del seu empresonament, un centenar de persones es concentren per reclamar el seu alliberament.

Sota el lema «Som gent de pau, llibertat», un centenar de caleros es van tornar a concentrar davant l’Ajuntament per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Ho van fer aquest dimarts, quan es complien tres mesos de l’empresonament dels líders de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Els manifestants, convocats per La Cala per la Independència i el CDR, van reclamar de nou la llibertat de Sànchez i Cuixart, així com la d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn: els quatre empresonats preventivament per la causa oberta al Tribunal Suprem contra l’anterior Govern per rebel·lió, sedició i malversació de fons públics.

«Nosaltres no tenim por, el 155 i les amenaces no ens influeixen perquè seria donar-los la raó, seguirem alçant la veu per denunciar tants cops com calgui aquesta injustícia majúscula, exigim la llibertat dels presos polítics, exigim justícia», alerta la coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez.

En acabar el discurs van ressonar els clams de «llibertat, llibertat» i es va recordar que aquest dissabte al matí, a la Confraria Vella tindrà lloc una nova pintada del mural i més tard, un esmorzar obert a tothom. L’acte està convocat pel Comitè de Defensa de la República.

Comparteix