Tornen els Vermuts CalaCultura amb la presentació del llibre col·lectiu ‘Versos contra la violència’

Comparteix

Diumenge a les 12 h i al CIP, una vintena d’artistes posaran veu i música al rebuig de les càrregues policials de l’1 d’octubre.

CalaCultura comença el cicle de vermuts d’hivern presentant ‘Versos contra la violència’. Després de la presentació pública a Tortosa, els autors del llibre col·lectiu visiten l’Ametlla de Mar per narrar amb paraules els fets de l’1 d’octubre a les Terres de l’Ebre. La cita és aquest diumenge a les 12 h del migdia, al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP).

Una quinzena de poetes recitaran fragments del llibre que mostra el rebuig a les càrregues policials durant el dia del referèndum i la solidaritat cap a la ciutadania mitjançant la paraula, els versos i la cultura. Actuacions musicals complementaran aquest primer vermut de l’any. Àngel Martí és un dels autors de ‘Versos contra la violència’ i membre de CalaCultura.

Els assistents a l’acte també podran adquirir el llibre, els beneficis del qual es destinaran a enviar exemplars a centres educatius. La resta de vermuts de temporada seran la presentació dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar, el 28 de gener, i la presentació del llibre ‘Des del pensament dels filòsofs’ d’Albert Guiu, l’11 de febrer. Ambdós també al CIP.

Comparteix