Condemnada a 7 mesos de presó per robar en un supermercat

Comparteix

Els fets van passar al setembre de 2015 a l’establiment de l’entrada del municipi.

L’Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a set mesos de presó una dona per furtar 144 productes d’un supermercat de l’Ametlla de Mar. La sentència rebaixa la inicialment imposada pel jutjat penal de Tortosa, que condemnava l’autora a tretze mesos de presó. Els fets van passar al setembre de 2015 en la superfície comercial de l’entrada de la població.

La dona i dues persones més van accedir al supermercat, van agafar diversos productes dels prestatges, i van sortir de l’establiment sense pagar-ho a caixa. Un treballador va sorprendre-les al pàrquing, quan dipositaven els elements robats en un turisme. Aleshores, les dues acompanyants van fugir i la titular del turisme es va quedar junt al cotxe.

En total, els productes furtats sumaven 716 euros. A banda de la presó, que podrà eludir, la condemnada haurà de pagar 138 euros al supermercat en concepte de responsabilitat civil. D’aquesta manera, els magistrats de l’Audiència desestimen la versió dels fets de la dona i recorden que va mostrar repetiment al final del judici.

Comparteix