El Telecentre ofereix una vintena de propostes formatives per aquest hivern

Comparteix

La regidoria de Formació i Treball aposta per la formació continua per treballadors.

La regidoria de Formació i Treball comença l’any amb noves propostes formatives. Aquest 2018, el Telecentre posa a l’abast dels ciutadans més d’una quinzena de propostes formatives consolidant la formació contínua, els subvencionats dedicats a treballadors, aturats i jubilats; així com també els tallers artesanals.

Una de les principals novetats d’aquest hivern és el curs d’Anàlisi i Control de Costos, que s’impartirà els dilluns i dimecres de 19 h a 21 h. Es tracta d’un curs subvencionat dedicat a empresaris que tenen la seva empresa i que volen ampliar o complementar els seus coneixements professionals.

A més, properament, el Telecentre oferirà més cursos subvencionats i dirigits a aquest tipus de públic; un sobre Nòmines i Seguretat Social, un de Comptabilitat avançada i un altre de Programació Neurolingüística. La regidora de Formació i Treball, Maria Marsal, explica que és important conèixer certs programes per tirar endavant la teva pròpia empresa.

Entre els cursos subvencionats pels treballadors també trobem el curs d’Atenció al Client pel petit comerç en llengua francesa, el d’Operacions amb Carretons Elevadors, el d’Anglès nivell A1, el d’Eines Google i el de Sumilleria i Maridatge.

Respecte als cursos subvencionats per aturats, hi ha un curs dedicat a la base de dades de Microsoft Access i un altre sobre recerca de treball mitjançant el mòbil. Maria Marsal subratlla la importància de reciclar-se professionalment.

D’altres cursos de formació contínua són el Carnet de Manipulador d’Aliments, el curs de Poda d’Arbrat i el d’Iniciació a la Fotografia, que es va realitzar l’any passat i va tenir un gran èxit.

A més, per la gent més gran, el Telecentre ofereix tres propostes formatives, una dedicada a activar la ment, un altre curs per reforçar el català online a través de la plataforma parla.cat i per últim, un curs per crear un Smartàlbum.

Els tallers artesanals també tornen aquest hivern amb propostes com el taller de fer Mitja i Ganxet, el de Rebosteria i el de Tapes. Pròximament, també s’incorporaran més tallers a l’oferta formativa.

Els interessats en inscriure’s en alguna d’aquestes accions formatives, ho han de fer al Telecentre de 9 h del matí a 14 h de la tarda, a partir del 10 de gener. En el cas dels cursos subvencionats, caldrà aportar la documentació que ho certifiqui.

Comparteix