Un centenar de xiquets i xiquetes s’apunten als Parcs de Nadal del municipi

Comparteix

La regidoria de Joventut i la Secció Esportiva de la SCER han complert amb les expectatives amb els seus respectius campus.

Més d’un centenar de joves han gaudit dels parcs de nadals de l’Ametlla de Mar durant aquestes festes. La regidoria de Joventut repetia amb el Parc Infantil de Nadal al Poliesportiu i el gimnàs de l’Institut Candelera, i la Secció Esportiva de la Societat estrenava la versió nadalenca del Campus de Futbol.

Una setantena de nens i nenes han participat al Parc de Nadal de l’Ajuntament, que ha combinat la part més lúdica dels inflables o les sortides a l’aire lliure, amb la part més creativa com ara treballs manuals o jocs tradicionals. La tècnica de Joventut, Francina Gamundi, comenta que el bon temps d’aquests últims dies ha permès més activitats a l’exterior.

D’altra banda, una trentena de xiquets van aprofundir amb les tècniques de futbol en el campus desenvolupat al Camp d’Esports. Però també van tenir parts més de lleure com un torneig de videoconsola. Fàtima Garcia, membre de la junta de la Secció Esportiva, explica com va sorgir la iniciativa d’aquest campus.

Comparteix