Tot a punt per l’arribada dels Reis Mags d’Orient

Comparteix

Melcior, Gaspar, Baltasar i tota la comitiva reial arribaran, com és tradicional, per mar on seran rebuts pels xiquets i xiquetes del municipi.

Ses Majestats els Reis Mags estan a punt d’arribar a l’Ametlla de Mar. A les 18 h de la tarda, una espectacular benvinguda al port pesquer rebrà als tres Reis d’Orient. La comitiva reial ja està viatjant cap a La Cala, a bord de la goleta Alania, que serà rebuda sota un atractiu castell de focs d’artifici. Esperant al costat de les carrosses, situades a la Confraria Vella, hi haurà els xiquets i xiquetes impacients per gaudir de la nit més màgica de l’any.

Aquesta arribada ha convertit la cavalcada en una de les més importants de les Terres de l’Ebre. Per fer-la possible, més d’un centenar de persones col·laboren en preparar tots els detalls d’aquesta nit. El regidor de Festes, Vicenç Llaó, explica que amb aquesta col·laboració els Reis estan més contents amb la rebuda i venen més carregats de regals.

Després de saludar a tots els caleros i caleres, Ses Majestats iniciaran un recorregut pels carrers més cèntrics. Tres carrosses transportaran Melcior, Gaspar i Baltasar per rebre les moltes i generoses mostres de gratitud. A més, els Reis i els patges repartiran prop de 200 quilos de caramels per endolcir aquest dia tant esperat.

La cavalcada finalitzarà al Poliesportiu on es rebrà als Reis Mags amb un espectacle de benvinguda, que enguany compta amb novetats, combinant actuacions musicals amb efectes lluminosos espectaculars. L’organitzador de l’espectacle, Vicenç Boquera, assegura que es fa sota l’aprovació de Ses Majestats.

Serà el pas previ al discurs de benvinguda i el repartiment de regals entre els nens i nenes que hagin demanat algun regal de mans dels Reis. La feina continuarà per tot el seguici reial perquè durant la nit hauran de repartir la resta de regals, demanats per carta, per cadascuna de les llars del poble.

Comparteix