La secretària de la Confraria, Isabel Betoret, serà la pregonera de la Candelera 2018

Comparteix

L’advocada ha estat escollida pel govern com a convidada d’honor a les pròximes Festes Majors.

Isabel Betoret serà la pregonera de la Candelera 2018. La secretària de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar ha estat l’escollida pel govern com a convidada d’honor de les pròximes Festes Majors. D’aquesta manera, es vol fer un reconeixement públic a la seva tasca, però també a tot el sector pesquer, un dels eixos principals del municipi.

Betoret, que és advocada, compleix aquest mes de gener 4 anys al capdavant de la secretaria de la Confraria de Pescadors Sant Pere. L’alcalde Jordi Gaseni, que va donar a conèixer el seu nom aquest dimarts a La Cala Ràdio, considera que és una persona molt ben valorada pels pescadors i és una manera de retre homenatge a tot el sector.

L’alcalde també explica que l’elecció de la secretària de la Confraria de Pescadors com a pregonera permet visualitzar el paper de la dona dins del sector pesquer. Un sector que sempre ha estat més relacionat amb el gènere masculí. I a més, demostra el compromís de l’Ajuntament cap a tot el món de la pesca calera.

Comparteix