La Residència viu el primer Nadal amb una vintena d’usuaris

Comparteix

Durant el mes de gener continuaran les admissions, i s’espera posar en marxa aviat l’àrea de discapacitats.

La Residència L’Onada de l’Ametlla de Mar celebra el seu primer nadal en ple funcionament. Ja són 21 les persones que resideixen a l’equipament, 17 de les quals en plaça de residència assistida –1 de les quals privada– i 4 amb plaça de centre de dia. Des del passat 13 de desembre, s’han anat fent admissions de nous usuaris que continuaran aquest 2018.

Aquest gener s’estima que s’incorporin una vintena de persones més, 16 per residència assistida i 4 en centre de dia. Recordem que en total hi ha 93 places de residència, 30 de centre de dia i 15 de discapacitats físics. Precisament, aquesta unitat es posarà en marxa ben aviat. L’alcalde Jordi Gaseni explica que els usuaris estan incorporant-se progressivament.

Comparteix