4.352 caleres i caleros podran votar aquest 21-D

Comparteix

L’únic col·legi electoral del municipi és l’Institut Candelera, que obrirà portes de 9 a 20 h.

Dimecres de reflexió de cara al 21 de desembre. Aquest dijous tindran lloc les eleccions al Parlament de Catalunya, unes eleccions clau per al futur del país que es desenvoluparan al municipi sense gaires canvis respecte a darreres eleccions catalanes celebrades.

Un total de 4.352 caleres i caleros estan cridats a les urnes per exercir el seu vot a l’Institut Mare de Déu de la Candelera. El centre educatiu serà, un cop més, el col·legi electoral de la població i obrirà portes de manera ininterrompuda, des de les 9 h del matí i fins les 20 h del vespre.

El col·legi està dividit en tres seccions i set meses electorals, i permetrà votar a tots els ciutadans majors de 18 anys empadronats al municipi abans de l’1 d’agost del 2017.

Aquestes eleccions seran les primeres en un dia laborable a Catalunya en 37 anys. És per aquest motiu que les persones que treballin en una jornada laboral que coincideixi almenys dues hores amb l’horari de la votació, podran demanar un permís a la feina per sortir i votar. A més, tota la comunitat educativa realitzarà un dia festiu.

Recordem que per poder votar, caldrà acreditar-se mitjançant l’original del DNI, del permís de conduir o del passaport.

 

La Cala Ràdio oferirà una programació especial

La Cala Ràdio es volca durant tota la jornada per seguir minut a minut el què passi en aquestes eleccions al Parlament. La programació habitual s’adaptarà a la informació electoral i dos programes especials al vespre viuran l’escrutini en directe i les valoracions dels polítics locals i nacionals.

A partir de les 7 h del matí, Notícies en Xarxa oferirà la prèvia a l’obertura dels col·legis electorals, amb la constitució de les meses. A les 9 h, al Tot a punt, seguirà en directe l’obertura de la seu electoral de l’Ametlla de Mar. I des de les 10 h, cada hora, els butlletins informatius recolliran les primeres valoracions de la jornada.

A les 13 h, Les notícies coneixeran el primer avanç de participació i com avança el 21 de desembre. A les 14 h, la visió nacional al Notícies en Xarxa, i a partir de les 16 h i fins les 20 h, La tarda i el Notícies en Xarxa seguiran la recta final de la jornada electoral. La Cala Ràdio reprèn el pols a partir de les 20 h amb un programa especial en directe des de l’Institut Candelera.

Dues hores de directe acostaran les valoracions als resultats municipals, les opinions ciutadanes sobre aquestes eleccions transcendentals i una taula rodona analitzarà el context d’aquests comicis catalans. Un cop acabi, als volts de les 22 h de la nit, 21-D En Xarxa recollirà el testimoni amb el balanç electoral a escala nacional, fins la mitjanit.

Comparteix