La Cala fa una gran obertura de paraigües per La Marató

Comparteix

En les activitats solidàries, que s’han dut a terme al municipi, s’ha aconseguit recaptat uns 3.000 euros.

L’Ametlla de Mar ha tornat a demostrar que és solidària amb La Marató de TV3. Aquest diumenge al migdia, centenars de caleros es van aplegar al port pesquer per fer una gran obertura de paraigües, que es va poder seguir en directe gràcies a la càmera d’El temps. Amb totes les activitats organitzades al municipi, s’han recaptat uns 3.000 euros.

Des de principis de setmana, l’Ajuntament va posar a la venda paraigües solidaris amb els colors de La Marató, per col·laborar a la investigació i la lluita de les malalties infeccioses. Els participants van omplir la contrapunta de color roig, blau i taronja, animats per les monitores del cem La Cala amb una classe de zumba.

Però també hi va haver ritme amb un vermut electrònic amb els DJs del programa Anothermusic de La Cala Ràdio, i els més menuts van poder gaudir de jocs tradicionals i d’una xocolatada popular organitzada pel Racó dels Joves. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, agraeix la participació en l’acte.

L’obertura dels paraigües no és va fer només a l’Ametlla de Mar, sinó que Terrassa, Cervera i Puigcerdà també ho van fer simultàniament. A més d’aquesta activitat, divendres va tenir lloc un Festival Esportiu Solidari al Poliesportiu, diverses classes dirigides al complex esportiu i es va oferir matrícula gratuïta fent un donatiu mínim de 10 euros.

Però el municipi continua aquesta setmana recaptant fons per La Marató. Ho farà, per exemple, amb la cantada de nadales en família a l’Escola Sant Jordi. De moment, l’edició d’enguany ha aconseguit recaptar 7.215.676 euros, amb els donatius recollits fins aquest diumenge a la matinada.

Comparteix