‘Atuells per al vi’ exposa peces del Museu de Ceràmica

Comparteix

L’exposició està disponible al Centre d’Interpretació de la Terrissa ‘Terracota’ de la Galera.

Les peces de ceràmica que s’utilitzaven en el passat per guardar vi, que formen part del fons del Museu de Ceràmica de l’Ametlla de Mar, s’exposen des de la passada setmana al Centre d’Interpretació de la Terrissa ‘Terracota’, de la Galera. La mostra porta per títol ‘Atuells pel vi’ i es podrà veure fins al 28 de gener.

L’exposició ensenya aquestes peces, de ceràmica o terrissa, que antigament eren utilitzades per mesurar, contenir, guardar, servir o traginar vi, en algunes transaccions comercials. A més, serveix per conèixer les formes i característiques de les mateixes peces que elaboraven les canteres de la Galera.

La mostra dona continuïtat a les col·laboracions entre el centre terrissaire i el museu ceramista, tal com es va fer en anteriors exposicions com ‘Cànters per a aigua’ i ‘Atuells per a l’oli’. Es pot visitar a la Sala 2 de Terracota, de dimecres a divendres de 9.30 a 13.30 h, i els caps de setmana i festius de 12 a 14 h.

Comparteix