Foment evita posar data al desviament obligatori de camions de l’N-340 a l’AP-7

L'entrada al peatge de l'AP-7 a l'Ametlla de Mar.
Comparteix

De la Serna confirma la finalització de les obres del tram Vandellòs-Tarragona del Corredor del Mediterrani.

El Ministeri de Foment no confirma quan s’implementarà el desviament obligatori de vehicles pesants de la carretera N-340 cap a l’AP-7, una mesura que la Generalitat havia anunciat que entraria en vigor l’1 de gener del 2018.

El ministre Íñigo de la Serna ha assegurat aquest dilluns que es treballa «intensament» per materialitzar el compromís adquirit, però ha evitat posar-hi data perquè «els informes són complexos i el tràmit no és senzill».

De la Serna també ha explicat que les obres del tram Vandellòs-Tarragona del Corredor del Mediterrani s’han enllestit, i que actualment s’estan fent «processos de realització de proves, d’auscultació de la via i la vigilància de la part corresponent a la catenària».

Pel que fa a la resta de trams del Corredor, el titular de Foment ha afirmat que en tots ells s’està aplicant un criteri de «màxima celeritat» i que no existeix «cap problema de finançament» ara per ara.

Comparteix