S’obren les inscripcions del Parc Infantil de Nadal

Comparteix

Els xiquets i xiquetes d’entre 3 a 12 anys podran gaudir, durant 7 dies, de totes les activitats organitzades per la regidoria de Joventut.

Les inscripcions del Parc de Nadal ja estan obertes. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha obert aquest dilluns les inscripcions per participar al Parc Infantil de Nadal.

La iniciativa, destinada als nens de 3 a 12 anys, tindrà lloc de 9 a 13 h del migdia, els dies 27, 28 i 29 de desembre al Poliesportiu i del 2 al 5 de gener, a l’Institut Candelera. Els més petits podran gaudir de diferents inflables amb obstacles, així com també diferents manualitats i tallers.

El regidor de Joventut, Vicenç Llaó, creu que és una oportunitat perquè els nens gaudeixin mentre els seus pares i mares treballen i espera superar la participació de l’any passat.

Per inscriure’s, cal dirigir-se a la regidoria de Joventut, al 2n pis de l’Ajuntament, amb la targeta de la seguretat social, el DNI o fotocòpia del llibre de família, el justificant bancari del pagament i el carnet de vacunació del nen o nena.

A banda del Parc Infantil, la regidoria de Joventut també ha obert aquest dilluns les inscripcions per participar al tradicional Taller de Confecció de Postals de Nadal.

El taller, destinat a nens de primària, d’entre 6 a 11 anys dividits en tres categories, tindrà lloc el 16 de desembre, d’11 a 13 h al Centre d’Interpretació de la Pesca. Més tard, el 24 de desembre a les 11.30 h i a la plaça Nova es durà a terme l’entrega de premis, un per cada categoria.

Llaó remarca que és el 21è any que es celebra aquest taller i recorda que un cop elaborades les postals, es podran veure exposades als baixos de l’Ajuntament del 22 de desembre al 8 de gener.

Comparteix