Més d’un centenar de caleres i caleros es mobilitzen per demanar l’alliberament dels empresonats

Comparteix

La Cala per la Independència denuncia que hi ha ‘presos polítics’. El CDR va reivindicar-ho posant llaços grocs a la façana marítima.

Abans de l’inici de la campanya electoral, i per protestar sobre la decisió del magistrat del Tribunal Suprem de deixar empresonats Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart, unes 150 persones es van concentrar dilluns al vespre a les portes de l’Ajuntament. La coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, denunciava que hi ha presos polítics.

 

La concentració es va reproduir davant dels ajuntament d’arreu del país. Després dels parlaments, un grup de simpatitzants del CDR La Cala van desplaçar-se al port pesquer on van dur a terme una acció simbòlica, lligant llaços grocs a la barana d’un dels molls. Una imatge que s’ha pogut veure també en altres punts, com el pont penjant d’Amposta.

Comparteix