La Banda de la Cala homenatjarà Mònica Pedrola en el concert de Santa Cecília

Comparteix

Els músics interpretaran un pasdoble composat per a l’ocasió i un moviment d’una suite en el seu record.

La Banda de la Cala homenatjarà la clarinetista Mònica Pedrola en un concert de Santa Cecília en record seu. Durant l’actuació, que tindrà lloc dissabte a les 19.30 h a la Sala SCER, s’interpretaran dues peces composades especialment: una serà un pasdoble, i l’altra un moviment d’una suite.

‘Mònica’ és el títol de la peça escrita per Ramon Garcia i Soler sota l’encàrrec de la mateixa banda municipal. Tot i ser un pasdoble, l’obra està pensada per concert. El director de la Banda de la Cala, Emilio Cabello, comenta que tenen pensat interpretar el tema en altres actuacions.

L’altra peça és ‘A la Mònica’, un dels sis moviments què el compositor anglès Nick Planas ha composat expressament per la Banda de la Cala, a petició de la botiga Coopen Woodwind. Aquesta part de la suite ‘Diversion No.1’ així com ‘Mònica’ seran interpretades amb el clarinet de la Mònica Pedrola de la mà d’una de les músics de la banda.

Aquesta Santa Cecília s’incorporaran dos nous músics a la Banda, de la corda de metall greu. Són el trombonista Guillem Colomé i el tubista Jordi Vendrell. D’altra banda, el jove Martí Garcia serà l’encarregat de dirigir una peça en el concert, després de guanyar un concurs de dibuix entre els alumnes de l’Escola de Música.

Comparteix