Trens Dignes critica el retard de les obres del tram Vandellòs – Tarragona

Comparteix

La plataforma celebra que s’hagin executat finalment les obres, però alhora considera que s’haurien d’haver fet abans.

Les obres del tram Vandellòs – Tarragona continuen en marxa, després del cap de setmana de treballs per adaptar la infraestructura fins a la bifurcació Calafat. Des de Trens Dignes celebren que s’hagin impulsat aquestes obres, tot i que carreguen contra Adif per tardar 20 anys per construir 40 quilòmetres de via.

Des de la plataforma celebren que s’estiguin acabant les obres entre l’Ametlla de Mar i Vandellòs, però consideren que és una vergonya que no s’hagin fet abans, més quan la infraestructura porta anys projectada. La portaveu de Trens Dignes, Montse Castellà, lamenta que sigui l’únic tram del Corredor Mediterrani en via única.

El coll d’ampolla de via única entre Vandellòs i Tarragona és el mateix per a tots els trens que circulen per la línia que transcorre pel litoral, fins que no entri en funcionament la nova variant. Per això, Castellà espera que la doble via acabi tenint una incidència positiva sobre els viatgers de les Terres de l’Ebre.

Comparteix