S’inicien les obres de remodelació de la plaça Catalunya

Comparteix

L’arranjament de l’arbrat, la retirada del tancat interior i la millora de la zona infantil són algunes actuacions.

La regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament ha iniciat la remodelació de l’interior de la plaça Catalunya, que té com a objectiu donar més amplitud a la plaça i oferir alhora més espai recreatiu pels nens i nenes.

Les obres, executades per la brigada municipal, consisteixen a reubicar els arbres del mig i posar-los valones, eliminant d’aquesta manera la gespa, i renovar el paviment actual per formigó imprès també conegut com a ‘pavispan’.

Alhora s’està estudiant de reorganitzar tot l’equipament recreatiu que configura el parc infantil per guanyar amplitud. Els treballs es troben a la primera fase. De moment, els operaris ja han extret els primers tancats interiors, mantenint els exteriors.

En aquesta primera fase només està contemplat l’interior de la plaça. Tot i això, el regidor d’Obres i Serveis, Antonio Espuny, anuncia que la zona exterior també necessita una remodelació, l’actuació de la qual que està prevista per més endavant.

«Tenim un deute pendent amb les empreses de restauració de la plaça en presentar un projecte de remodelació per canviar el paviment, potenciant la zona de vianants i no tenir circulació de vehicles al voltant del parc», apunta Espuny.

Comparteix