Creu Roja Tarragona oferirà un curs gratuït de socorrista aquàtic

Comparteix

Per realitzar la formació es requereix ser major d’edat, estar a l’atur i haver cursat l’ESO.

Creu Roja Tarragona iniciarà el 18 de desembre un curs gratuït de socorrista aquàtic, amb titulació homologada i subvencionat pel SOC. La formació, a diferència d’altres anys, té una duració de 420 hores, 80 de les quals són pràctiques en empresa.

El curs abordarà diversos aspectes relacionats amb els socorrisme, entre els quals figuren els primers auxilis, la natació, la prevenció d’accidents en espais aquàtics, el rescat i l’extracció i el trasllat d’accidents.

Un cop superades totes les assignatures, l’alumne obtindrà un certificat acreditatiu del curs i podrà treballar en diferents espais aquàtics naturals, a més d’entrar a formar part de la borsa de Creu Roja per la temporada de platges.

La coordinadora de Formació de Creu Roja Tarragona, Marta Hernàndez, destaca que la intenció és oferir, més endavant, aquest certificat a altres municipis de la demarcació de Tarragona. L’Ametlla de Mar podria ser un d’ells.

El curs tindrà lloc a les instal·lacions de Creu Roja Tarragona, de 16 a 20 h de la tarda, i finalitzarà al juny del 2018. Està destinat a persones majors d’edat, que es trobin en situació d’atur i hagin cursat l’ESO.

Comparteix