Divendres i dissabte torna el Gran Recapte del Banc d’Aliments

Comparteix

Els voluntaris recolliran els donatius en cinc supermercats. S’espera aconseguir uns 4.600 quilos.

El Banc d’Aliments es prepara per a una nova edició del Gran Recapte. Aquest divendres i dissabte, en cinc superfícies comercials de l’Ametlla de Mar hi haurà voluntaris que recolliran aliments bàsics per donar-los a les persones més necessitades. Els punts de recollida seran el Mercadona, els dos supermercats Spar, el Dia i el Bon Àrea.

Durant aquests dos dies solidaris s’espera aconseguir i augmentar els 4,3 milions de quilos d’aliments recaptats l’any passat arreu del país. A la població, se’n van recollir 4.691 quilos. Oli, llet o conserves de carn i peix són alguns dels productes més demandats. La coordinadora local del Gran Recapte, Dolors Cervera, espera una gran resposta.

Una seixantena de col·laboradors del Banc dels Aliments seran els encarregats d’agafar els donatius, de les 9.30 h del matí a les 20.30 h de la nit. Després es classificaran i distribuiran entre les famílies que són beneficiàries de les ajudes alimentàries. Gran part dels donatius donats al municipi es quedaran a Càritas.

Comparteix