La Cala encendrà aquest divendres les llums de nadal al Parc del Bon Repòs

Comparteix

L’acte comptarà amb una cercavila musical dels alumnes de l’EMMA i una xocolatada popular.

La màgia del Nadal arriba aquest divendres a la Cala amb la tradicional Encesa de Llums. L’acte s’iniciarà a l’Ajuntament, a partir de les 18.30 h, amb una cercavila pels carrers del municipi amb l’acompanyament del Conjunt Instrumental i la Coral de l’Escola de Música, que finalitzarà al Parc del Bon Repòs.

I és que serà en aquest parc situat a l’entrada del municipi, on un any més, es durà a terme l’encesa de llums dels carrers i l’adornament de l’arbre que lluirà també la il·luminació nadalenca. Com cada any, l’alcalde Jordi Gaseni i la Pubilla Major Roser Balfegó, seran els encarregats d’encendre l’enllumenat. Després hi haurà una xocolatada per a tots els assistents.

La situació política ha fet replantejar en alguns ajuntaments aquesta encesa, però el regidor de Festes, Vicenç Llaó, comenta que la lluita és anar a votar el 21-D, i en protesta pels presos polítics, es penjaran llaços grocs a l’arbre. A més, per contribuir amb la sostenibilitat, gairebé el 100% de les llums nadalenques són de tecnologia de baix consum.

Comparteix