Un motorista mort i un ferit en un accident al Circuit Calafat

Comparteix

La víctima mortal és un home de 47 anys. La topada mortal va succeir dissabte en una rodada de motos.

Un motorista de 47 anys va morir en un accident entre dues motos al Circuit Calafat, el passat dissabte al migdia. En el xoc, el motorista va rebre un fort impacte que li va causar la mort. L’altre pilot, de 35 anys, va resultar ferit de poca gravetat i va ser evacuat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els fets van passar quan faltaven pocs minuts per les 13 h del migdia. Quan el 112 va rebre l’avís, el SEM hi va enviar dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que poc van poder fer per salvar la vida del pilot difunt. Aquest dissabte al circuit de l’Ametlla de Mar s’hi estava celebrant una de les habituals rodades de motos.

Comparteix