Cap de setmana sense trens entre l’Ametlla i l’Hospitalet

Comparteix

Per les obres del Corredor Mediterrani es va establir un servei alternatiu en autobús pels usuaris de l’R16.

Les obres del Corredor Mediterrani han paralitzat la circulació de trens, aquest passat cap de setmana, entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant. Això ha comportat que centenars d’usuaris de la línia R16, així com dels trens de Llarga Distància, realitzessin aquest tram en autobús.

L’avinguda Amistat Hispano Italiana es va convertir en una estació d’autobusos i per això es va veure afectada la zona d’estacionament. El canvi en el servei va agafar per sorpresa a alguns usuaris, que treballadors de Renfe informaven que havien d’esperar el transport alternatiu.
 


Aquest dilluns al matí, la circulació de trens ha tornat a la normalitat. Tot plegat és a causa de les obres que Adif executa al tram Vandellòs – bifurcació Calafat. Els treballs han de servir per adaptar la infraestructura actual, de via única, a un nou traçat, en via doble, de la línia Barcelona-Tarragona-València del Corredor Mediterrani.

Amb les obres es fa la modificació de l’esquema de vies a Vandellòs per adaptar-lo a la nova configuració i a la connexió amb la nova variant Vandellòs – Tarragona. Per aquest motiu, no es poden fer encreuaments de trens i s’han hagut de canviar els horaris de l’R16, que han augmentat el temps de viatge uns minuts més des de principis de novembre.

Comparteix