La Residència obrirà portes el 13 de desembre

Comparteix

Aquest divendres 24 de novembre hi ha una jornada de portes obertes de l’equipament.

Després de cinc anys tancada, la Residència de l’Ametlla de Mar, gestionada per L’Onada Serveis, obrirà les seves portes oficialment el 13 de desembre. Des d’aquell dia, s’aniran fent incorporacions d’usuaris del centre fins a completar les 64 places públiques, atorgades per la Generalitat, i les privades que puguin concedir-se.

Per donar a conèixer tot el nou equipament, aquest divendres s’està duent a terme una jornada de portes obertes durant tot el dia i destinada a tot el poble, especialment a les famílies interessades. Aquest matí s’ha realitzat un acte de recepció amb l’alcalde Jordi Gaseni, la directora general de L’Onada Serveis, Cinta Pascual, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosana Fatsini.

Amb aquest acte de portes obertes a la residència es vol transmetre els valors i missions de L’Onada Serveis a tothom, així com mostrar els grans espais innovadors amb els quals compta la nova residència. Entre els espais més destacats hi ha les unitats de convivència individuals, àmplies habitacions que es podran personalitzar i adequar, i la zona d’hidroteràpia.

Tot i que, com a novetat del centre residencial de l’Ametlla de Mar, hi destaca principalment el jardí terapèutic, un espai adaptat i adequat a les necessitats de la gent gran. En total, la Residència L’Onada compta amb capacitat per a 93 places de residència, 15 per a discapacitats i 30 per a centre de dia.

D’aquestes, la residència oferirà 40 places públiques de residència assistida i 10 més per a persones usuàries del servei de centre de dia. A les places per gent gran, cal sumar-hi les 14 places públiques per a persones amb discapacitats, que disposaran d’una zona pròpia. Tot en un edifici de més de 3.800 metres quadrats, un dels més grans de la demarcació.

En una primera fase, s’oferiran més de 30 llocs de feina directes, entre infermers, gericultors, treballadors socials, psicòlegs i personal auxiliar. Aquests dies, L’Onada Serveis està duent a terme la selecció de personal. A banda, l’obertura de l’equipament també generarà un impacte econòmic al municipi.

Comparteix