Tot preparat per la manifestació per demanar la llibertat dels ‘presos polítics’

Comparteix

Dos busos es desplaçaran des de l’Ametlla de Mar cap a Barcelona, aquest dissabte, organitzats per l’ANC.

Queden poques hores per a la gran manifestació sobiranista, prevista per dissabte a les 17 h a Barcelona, convocada per l’ANC i Òmnium. Més de 800 autobusos d’arreu de Catalunya, una seixantena d’ells de les Terres de l’Ebre, viatjaran cap a la capital catalana per demanar la llibertat dels ‘presos polítics’.

120 persones es mobilitzaran amb els autobusos organitzats des de la població, que sortiran a les 14 h de l’entrada del municipi. Una xifra per sobre del passat 11 de setembre, i és que les entitats volen la ciutat es desbordi de ciutadans que reclamin l’alliberament del vicepresident, els consellers i els presidents de l’ANC i Òmnium.

La manifestació anirà pel carrer Marina, des del carrer Pujadas fins a l’avinguda Icària on hi haurà l’escenari. La capçalera d’honor de la manifestació estarà formada pels familiars dels dirigents polítics i dels consellers destituïts que continuen empresonats. El lema serà ‘Llibertat presos polítics, som república’ i es demana als assistents que portin llaços grocs.
 

‘Llums per la llibertat’

 
A l’Ametlla de Mar, tot està a punt per l’acte ‘Llums per la llibertat’ que tindrà lloc aquest divendres a les 20 h, i que s’iniciarà a la platja de l’Alguer. Organitzat des de moviments veïnals de la societat civil, demanen que es portin preferiblement atxes o bé llanternes, espelmes o fanals.

Comparteix