Jordi Gaseni és escollit candidat al Parlament per ERC

Comparteix

El congrés comarcal del Baix Ebre confia amb l’alcalde de l’Ametlla de Mar per anar a les llistes de la demarcació.

Jordi Gaseni ha estat escollit per formar part de les llistes electorals d’Esquerra Republicana en les eleccions al Parlament. El congrés comarcal va dur a terme, dimarts passat, el procés per triar els membres del Baix Ebre que configuraran la candidatura de cara als comicis del 21 de desembre.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar va ser el més secundat per la militància republicana de la comarca. Les altres persones que l’acompanyen són la regidora de Tortosa, Maria Jesús Viña, l’alcalde de Campredó, Damià Grau, i la regidora de Benifallet, Anna Vidiella. Gaseni agraeix el suport rebut i creu que és important que el municipi tingui protagonisme.

En el congrés també van votar-se la resta de representants. Per exemple, en el cas del Montsià, els republicans van escollir l’exsecretari d’Hisenda de la Generalitat, el rapitenc Lluís Salvadó. Tots aquests candidats, amb els escollits al Camp de Tarragona i al Baix Penedès, configuraran la llista definitiva del conjunt de la demarcació de Tarragona.

Comparteix