L’Ajuntament participarà en l’aturada general del 8-N

Comparteix

Tots els equipaments municipals tancaran portes demà dimecres. Només hi haurà serveis mínims al CAP per urgències, a la Policia Local i al SUM.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha decidit adherir-se a l’aturada general convocada pel dia 8 de novembre, en resposta a l’empresonament d’una part del govern de la Generalitat i dirigents de la societat civil.

Seguint aquest propòsit, el consistori tancarà les seves dependències municipals i no s’atendrà al públic. I totes les activitats previstes seran suspeses. De fet, tots els equipaments esportius tancaran portes.

Això sí, s’han garantit els serveis mínims per la Policia Local i el SUM. L’alcalde, Jordi Gaseni, ha animat el poble a seguir la vaga prevista per aquest dimecres.

Respecte als serveis de salut, el CAP oferirà una atenció només per urgències, de manera continuada durant tot el dia, i s’anul·len totes les visites programades.

En ensenyament, tant l’Escola Sant Jordi com l’Institut Candelera oferiran serveis mínims garantits. En secundària, la vaga serà seguida per l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

Comparteix