La Cala inicia una intensa setmana de mobilitzacions per exigir l’alliberament dels presos polítics

Comparteix

Moviments veïnals sobiranistes estan organitzant diverses activitats a la població, com ara una marxa d’atxes o cassolades.

El món sobiranista surt al carrer i es mobilitza per exigir l’alliberament dels presos polítics. Durant tota la setmana, moviments veïnals han organitzat diverses activitats a la població.

Les cassolades continuaran, aquest dilluns i dimarts, però des de l’ANC han animat a sortir de casa i concentrar-se a la plaça Nova, a les 22 h. Per dimecres, s’espera un seguiment massiu de l’aturada de país.

Dijous caldran reaccions davant les decisions del Suprem, ja que estan citats la presidenta del Parlament i els membres sobiranistes de la Mesa. I de cara a divendres s’està organitzant l’acte ‘Llums per la llibertat’.

Totes aquestes iniciatives són el preludi a la manifestació de dissabte, convocada a les 17 h a Barcelona. Tant l’ANC com Òmnium volen que superi la participació de l’11 de setembre. Per anar-hi, des del municipi s’han organitzat dos autobusos, un d’ells compartit amb El Perelló.

Comparteix