La Cala es prepara per viure la Castanyada, la festa de tardor més esperada

Comparteix

Les floristeries i pastisseries locals esperen mantenir el nombre de vendes de l’any passat durant el dia de Tots Sants.

L’olor de castanya torrada, de panellets i de flors omplen aquests dies els carrers de La Cala amb motiu de la popular festa de Tots Sants.

Per una banda, els forns i les pastisseries locals ja ho tenen tot a punt per vendre els típics dolços. Tot i que enguany, la festa cau en dimecres, esperen mantenir el número de vendes de l’any passat, amb previsions de 200 kg de panellets.

A banda dels panellets més tradicionals com el de pinyons i el de coco; les pastisseries cada any intenten innovar i introduir nous panellets, enguany una de les novetats és el panellet de festuc.

Les caleres i els caleros ja poden comprar castanyes i moniatos pels carrers de la població. Des del divendres passat i fins aquest dimarts, els alumnes de l’Institut Candelera han instal·lat tres parades de venta de castanyes.

Com marca la tradició, el primer de novembre també serà moment de recordar els estimats que ja no hi són. Les floristeries locals preveuen repetir les vendes. Les flors més demanades per aquestes dates, que són el clavell, els crisantems i la rosa.

El cementeri municipal obrirà les portes, aquest dimecres, de 9 a 18 h. A més, la parròquia ha programat diferents misses on destaca la que se celebra cada any, el dia de Tots Sants, al cementeri a les 16 h.

La part més lúdica es viurà dimarts a la nit amb la Festa Halloween amb la música dels DJs Guillermo Argentó & Alba Roso. La festa tindrà lloc al Poliesportiu a les 23.30 h.

Comparteix