La regidoria de Medi Ambient treballa per mantenir les bones xifres de reciclatge al municipi

Comparteix

L’Ametlla de Mar continua sent el municipi que més recicla del Baix Ebre, amb un índex del 46%.

L’Ametlla de Mar és el municipi del Baix Ebre que té el percentatge més elevat de recollida selectiva, amb un 46%, segons les últimes xifres que ha fet públiques l’Agència de Residus de Catalunya.

Ser el municipi de la comarca on més es recicla s’aconsegueix gràcies a la implicació dels ciutadans però també comporta una bona gestió per part de la regidoria de Medi Ambient, que posa a disposició dels ciutadans eines per facilitar el reciclatge i així continuar mantenint les bones dades.

«Les xifres mostren que cada vegada la gent del nostre poble té més consciència a nivell mediambiental, fet que és molt d’agrair perquè els recursos del nostre planeta són limitats i si entrem en un cicle de reciclatge, no anirem tant de pressa en destrossar el planeta», explica el tècnic de Medi Ambient, Xavier Solé.

La regidoria gestiona de forma directa el cartró dels comerços, bars i restaurants de la població. I ho fa mitjançant un servei gratuït de recollida de residus, principalment cartró i també plàstic, que duu a terme la brigada. Actualment, més de 60 comerços de la població ja en fan ús.

A més, també s’encarrega de recollir els residus voluminosos als particulars, un altre servei gratuït que es realitza el segon i quart divendres de cada mes. A més, una de les facilitats que proporciona és la instal·lació de contenidors de matèria verda a les urbanitzacions.

Comparteix