Els premis literaris de La Cala referents a les Jornades de les Lletres Ebrenques

Comparteix

El col·lectiu CalaCultura va presentar l’organització dels premis i de la Nit de Poesia al carrer. També va participar-hi l’escriptor Àngel Martí amb les seves obres literàries.

L’Ametlla de Mar ha estat present a les Jornades de les Lletres Ebrenques, celebrades aquest passat cap de setmana a la biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta. El col·lectiu CalaCultura va participar en la taula rodona ‘La literatura com a motor de la cultura’, i l’escriptor calero Àngel Martí va ser presentat com un dels nous valors literaris ebrencs.

El coordinador del col·lectiu cultural, Joan Callau, va fer un repàs de les diverses activitats que duu a terme CalaCultura, remarcant l’impacte social i cultural de la Nit de Poesia al carrer i dels premis literaris de l’Ametlla de Mar. Uns premis que ja es troben al circuit dels premis literaris coneguts en l’àmbit de la llengua catalana.

Callau va destacar el missatge que es va donar a l’última edició de la Nit de Poesia, que parlava de la llibertat, lamentant que fos premonitòria, en clara referència a la situació i la tensió que s’estan vivint.

La filosofia i les activitats de CalaCultura, que enguany fa deu anys d’existència, també van captar l’atenció dels assistents. D’altra banda, les publicacions de l’escriptor local Àngel Martí, com ara la novel·la ‘Llàgrimes de sal’, el poemari ‘El desfullar de les ànimes’ o els relats ‘De part certa’ van formar part d’una de les presentacions sobre nous talents al territori.

Comparteix