‘La pell freda’

ComparteixEls experts en cinema, Montse Cateura i Enric Franch, s’asseuran cada setmana a la Fila zero per presentar-vos les estrenes de la setmana. L’adaptació cinematogràfica de ‘La pell freda’, la reeixida novel·la de Sánchez Piñol, arriba als cinemes acompanyada de la pel·lícula basca ‘Handia’, del drama de ‘Las hijas de Abril’, l’acció i el cinema fantàstic de ‘Geostorm’, la realitat augmentada a ‘Creative Control’, i un viatge als orígens del cinema amb ‘¡Lumière! Comienza la aventura’.

‘¡Lumière! Comienza la aventura’
El director del Festival de Cannes convida a un viatge als orígens del cinema. La pel·lícula mostra com els germans Lumière van inventar el cinematògraf el 1895 i posteriorment van produir fins a 15.000 treballs d’un minut.
 

 
‘La pell freda’
En una illa perduda enmig de l’oceà, dos homes es defensen, nit després de nit, protegits en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a l’extrema tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se al desconegut.
 

 
‘Handia’
La pel·lícula, que té lloc al segle XIX, està inspirada en fets reals i narra la història de dos germans, un dels quals l’home més alt de l’època i com la seva condició va marcar la història de la seva família.
 

 
‘Las hijas de Abril’
La Valèria és una menor de 17 anys i està embarassada. Viu a Port Vallarta amb la Clara, la seva mitja germana. La Valèria no ha volgut que l’Abril, la mare, se n’assabenti del seu embaràs. La Clara, davant la pressió econòmica i les responsabilitats que implica tenir un bebè a casa, decideix trucar-la per demanar-li ajuda.
 

 
‘Geostorm’
El film se situa en un futur, en el qual les catàstrofes climàtiques han obligat a les nacions de la Terra a crear una xarxa de satèl·lits dissenyats per prevenir els desastres naturals. Després de dos anys, comencen a fallar els satèl·lits i una turmenta devastadora amenaça tot el planeta. El dissenyador del sistema i el seu germà seran els encarregats de solucionar el problema.
 

 
‘Creative Control’
Un drama ambientat a Brooklyn en què un inventor crea un aparell basat en la realitat augmentada. El protagonista aconseguirà el seu propòsit: engendrar una avatar de la novia del seu millor amic. Però tard o d’hora la seva fantasia tecnològica es girarà en contra d’ell i la cosa es torçarà.
 

Comparteix